Rastësi apo e qëllimshme: Kafeja e Norës dhe reperit që ngrit pikëpyetje!

By

Shpesh jemi mësuar të shohim veshje të njejta të këngëtareve shqiptare e trend të njejtë për dukjen por postimet si të sotmet të Norës dhe reperit Gold AG për ngjajshmërinë që kanë janë të rralla.

Dy artistët e mirënjohur kanë postuar foto me konceptin e njejtë – kafenë e përgatitur me emrin dhe mbiemrin të ‘stampuar’ mbi.

Ky fakt ka bërë që menjëherë të ngriten pikëpyetje për ndonjë takim të mundshëm mes Norës dhe Goldit për bashkëpunime eventuale në sferën e muzikës megjithatë kjo është vështirë e besueshme, së pari falë distancës kohore prej disa orësh nga njëri imazh në tjetrin.

Sipas të gjitha gjasave, Nora dhe Goldi nuk janë takuar por thjesht në një koincidencë interesante janë trajtuar njejtë nga stafi i kafiterisë falë tiparit të përbashkët – të qenurit të famshëm. /Prive.al/

nora_i17_1476795212159

 

Artikuj të ngjashëm