Radhë pritjeje prej një kilometri për koncertin e grupit të famshëm

By

Fansat e grupit U2 janë të detyruar të presin me orë të tëra në radhë të madhe prej një kilometri për të hyrë në koncertin SCG – pasi të tjerët ankohen se nuk mund ta shohin as grupin për shkak të skenës së ulët dhe mungesës së një ekrani të madh.

The SCG's official Twitter account attempted to appease angry fans by saying the screen would be turned on after the fourth song (pictured U2 performing their tour in Adelaide on Tuesday)

Fansat e U2 janë lënë të zemëruar pasi u detyruan të prisnin në një radhë të gjatë prej një kilometri në shi, për të parë legjendat e muzikës irlandeze që performonin në Sidnej.

The line to get into the general admission section was seen snaking into the distance outside the SCG

Fansat u radhitën nga ora 8 e mëngjesit për pranim të përgjithshëm në ngjarjen Tour Joshua Tree Tour në Sydney Cricket Ground.

Banda filloi ngrohjen në ora 6:30 në mbrëmje, por një orë e gjysmë më vonë fansat u ankuan radha e pritjes kalonte një kilometër.

One attendee said the event was a 'complete shambles', while the lack of a raised stage was an issue for others

Burimi: Dailymail.co.uk

 

Artikuj të ngjashëm