Publikohet bashkëpunimi i Bleonës dhe Bes Kallaku

By

E kishte menduar ta publikonte me 1 mars, por Bleona zgjodhi që projektin ‘Haters’ ta lansoj për ditën ndërkombëtare të gruas.

Kënga flet për ‘kancerin digjital’ siç e quan Bleona, komentet negative që janë të pabaza në llogarinë e personazheve publike.

Pjesë e kësaj kënge është edhe Bes Kallaku, i cili është shfaqur në rolin e atyre që komentojnë Bleonën./Prive.al

Artikuj të ngjashëm