Dyqani i atletëve “Prishtina Sneakers Club” shumë shpejtë do t’i bashkohet qytetit të Prishtinës

By

Dyqani i patikeve “Prishtina Sneakers Club” shumë shpejtë do t’i bashkohet qytetit të Prishtinës.

Nga tani e tutje në këtë dyqan do të mund të gjeni të gjitha llojet e patikëve të trendeve të fundit.

“Prishtina Sneakers Club” na ofron mundësinë që atletet e tyre t’i kemi në shtëpi sa më shpejtë përmes porosisë online, dhe gjithashtu dërgesat përveç Kosovës, do të mund të bëhen në të gjitha vendet e botës.

Atlete krejtësisht të reja tani e tutje mund t’i gjeni këtu. /Prive.al

 

Artikuj të ngjashëm