Prezantohet materiali, loja me shishe krijon shumë situata komike në shtëpi

By

Banorët gjatë kësaj jave e kanë zhvilluar një lojë me shishe e cila kishte disa dënime goxha interesante dhe qesharake.

Besi ishte njëri prej banorëve të shtëpisë i cili nga kjo lojë u detyrua të grimohej e të përdortë një paruke e të dukej si grua.

Kurse pos tij, Kaderi u fut në rolin e një mashkulli duke folur e veshur ashtu.

E Ganiu u detyruar të bëhej një kafshë për ta kuptuar cilën, shikoni videon më poshtë:

Artikuj të ngjashëm