PREMIERË: 2po2 ft. Unikkatil – Kryt nalt

By

Sapo është publikuar projekti më i ri, i shumëpritur mes 2po2 dhe Unikkatil i titulluar ‘Kryt nalt’.

(lajmi i plotë së shpejti)

Artikuj të ngjashëm