Po të mos ishte në industrinë e muzikës, Mozzik ndoshta do të kishte këtë profesion

By

Pyetja e famshme filozofike, “Po të mos ishe ky  që je sot, kush do ishe?” – ndoshta shumë nga ne nuk do të mund t’i përgjigjeshim.

Sot në llogarinë e tij në Instagram, Mozzik pati një sesion pyetjesh/përgjigjesh me ndjekësit e tij.

Njëri nga ndjekësit e pyeti se ‘po të mos ishe këngëtar çka do të ishe?’, dhe as Mozzik nuk mund t’i përgjigjej me saktësi.

Mirëpo një profesion i shkoi ndërmend dhe Mozzik thotë se “ndoshta do të isha një futbollist”.

 

 

Artikuj të ngjashëm