Po bëhet serioze, Miley Cyrus dhe i dashuri i ri bëjnë tatuazhe bashkë

By

Miley Cyrus dhe Cody Simpson mbase sapo kanë filluar lidhjen e tyre por ata tashmë po mendojnë për përgjithmonë falë disa tatuazheve të reja.

Të dashuruarit më të ri të Hollywood-it ja kushtuan një vizitë artistit të famshëm të tatuazheve Nico Bassill Hap në L.A. për të shtuar bojë të freskët në kanavasat e tyre tashmë mbresëlënës.

Ndërsa ata nuk nuk bën tatuazhe që përputhen, ata patjetër kanë të njëjtën temë në mendje.

Image result for miley cyrus tattoo with cody

Tatuazhi i Miley përmban një zemër të mbështjellë me flamur që thotë “ROCK N ROLL HEART” – me një kamë që shkon për mes.

Ndërsa tatuazhi i Simpson është më i vogël dhe është i një kafkë me kocka kryq dhe një thikë që kalon nëpër të.

Image result for miley cyrus tattoo with cody

Burimi: Usweekly.com

Artikuj të ngjashëm