Pjesëmarrëset e ‘Miss Universe’ guxojnë të pozojnë pa grim

By

Konkursi i bukurisë “Miss Universe” mbledh vajzat më të bukura nga 90 shtete përreth botës.

 

Secila prej tyre sa herë që sfilon e rrëmben skenën, derisa duken të përsosura nga koka deri të këmbët.

 

Por, a nuk jeni kuriozë të dini se si duken ato pa grim, me veshje që nuk është plot shkëlqim dhe glamur? Si duken vajzat më të bukura të botës pa asnjë pikë grimi, me flokët e pastiluara dhe me veshje të përditshme?

 

Anastasiia Subbota, Ukrainë

15 “Miss Universe 2019” Contestants Who Don’t Feel Shy About Going Makeup-Free

Sella Sharlin, Izrael

15 “Miss Universe 2019” Contestants Who Don’t Feel Shy About Going Makeup-Free

Gunzaya Victoria, Mongolia

15 “Miss Universe 2019” Contestants Who Don’t Feel Shy About Going Makeup-Free

Gabriela Clesca Vallejo, Haiti

15 “Miss Universe 2019” Contestants Who Don’t Feel Shy About Going Makeup-Free

15 “Miss Universe 2019” Contestants Who Don’t Feel Shy About Going Makeup-Free

Iana Tickle Garcia, Xhamajka

15 “Miss Universe 2019” Contestants Who Don’t Feel Shy About Going Makeup-Free

Gazini C. J. Ganados, Filipinet

15 “Miss Universe 2019” Contestants Who Don’t Feel Shy About Going Makeup-Free

Fionnghuala O’Reilly, Irlandë

15 “Miss Universe 2019” Contestants Who Don’t Feel Shy About Going Makeup-Free

Tarea Sturrup, Bahamas

15 “Miss Universe 2019” Contestants Who Don’t Feel Shy About Going Makeup-Free

Fahsai Paweensuda Drouin, Tajlandë

15 “Miss Universe 2019” Contestants Who Don’t Feel Shy About Going Makeup-Free

Gabriela Tafur, Kolumbi

15 “Miss Universe 2019” Contestants Who Don’t Feel Shy About Going Makeup-Free

Miss Miqësia — Olga Buława, Poloni

15 “Miss Universe 2019” Contestants Who Don’t Feel Shy About Going Makeup-Free

15 “Miss Universe 2019” Contestants Who Don’t Feel Shy About Going Makeup-Free

15 “Miss Universe 2019” Contestants Who Don’t Feel Shy About Going Makeup-Free

 “Miss Universe 2019”  — Zozibini Tunzi, Afrika Jugore

15 “Miss Universe 2019” Contestants Who Don’t Feel Shy About Going Makeup-Free

Artikuj të ngjashëm