Pesë artistët shqiptarë që do jenë në jurinë e Eurovizionit

By

Jonida Maliqi do të konkurrojë me këngën e saj në Eurovizion në datën 16 maj në Izrael. Kënga “Ktheju Tokës” do të jetë në shqip dhe vokali i Jonidës është premtues për një renditje dinjitoze të Shqipërisë në sfidën europiane muzikore.

Një rol kryesor ka dhe juria e këtij festivali dhe Shqipëria do të ketë 5 përfaqësues. Këngëtarja Anxhela Peristeri ka treguar se cila do të jetë juria shqiptare që do votojë këngët e Eurovizionit duke dhënë 50% të pikëve.

Ata do jenë:

Anxhela Peristeri, këngëtare

Eranda Libohova, këngëtare

Dilan Reka, këngëtar

Gent Rushi, pedagog, muzikant

Julka Gramo, këngëtare, prezantuese televizive

Artikuj të ngjashëm