Përplasja e Babastars me OTR: Pse u përmend emri i Skivit?!

By

Babastars dhe OTR janë dy nga labelat që njihen historikisht për përlasjet muzikore e madje fizike, e madje në një nga to u përmend edhe emri i Skivit.

Para disa muajsh, Skivi u përmend sërish në programe televizive për këtë histori e për të u pyet edhe në “Ky emër nuk ka nevojë për prezantim”.

Sipas Visar Shalës, ai po përmendet për shkak të efektit që ka ai dhe ish-grupi, “Babastars”.

Përpos kësaj, Skivi u ndalua edhe te pjesa e krisjes brenda “Babastars”, duke shtuar si Ledri, Agoni e Geti ishin edhe investues të krijimit të kësaj kompanie.

Artikuj të ngjashëm