Përleshje fizike mes Cardi B dhe Nicki Minaj (VIDEO)

By

Në javën e modës të Harper’s Bazzar, të premten rivalet Cardi B dhe Nicki Minaj tërheqën për flokësh njëra tjetrën.

Përleshja ndodhi gjatë parakalimit në tepihun e kuq.

“Ishte e keqe”, tha një burim. “Ato u ndanë nga sigurimi, por Cardi ishte ende duke u përpjekur për të sulmuar. Ajo mori një këpucë të kuqe dhe e hodhi atë në Nickin”.

Ndërkohë pas deklaratave të llojllojshme pas incidentit, Cardi B postoi në Instagram: “Unë kam punuar shumë ngadalë dhe kam ardhur shumë larg për të lejuar askënd të F**** me suksesin tim”.

Marrëdhënia e ndërlikuar mes Cardi B dhe Minaj daton që nga viti 2017 kur ata filluan të gërmonin njëra-tjetrën në këngët e tyre të ndryshme, postimet e mediave sociale dhe intervistat.

https://www.youtube.com/watch?v=hTz-p9OReuo

Artikuj të ngjashëm