Përfundimisht, Seveni ndahet nga e dashura

By

Lidhja e Seven Saraqit dhe Lorena Halitit është përshkruar tash e një kohë me kriza.

Ndarje, fshirje të fotove, ribashkime e kanë shoqëruar relacionin mes dyshes sidomos në muajt e fundit.

E pak kohë pas Seveni uroi Shën Valentinin me foton e bukuroshes, Prive ka arritur të mësojë detaje të reja.

Video e mëposhtme shpalos informacionin.

Artikuj të ngjashëm