Rrëfimi i pathënë: Si u martua Monika Salihu kur e priste më së paku?!

By

Ka kohë larg medias dhe paraqitjes publike dhe si rrjedhojë kishte shumë për të thënë.

Këngëtarja Monika Salihu shpalosi sonte në Prive në intervistë me Maki Bajramin zhvillimet e shumta përgjatë viteve të fundit që kanë kaluar në privatësi të plotë nga syri i publikut.

Salihu, në Shtatorin që lamë pas kurorëzoi dashurinë dukë u martuar me Ylber Ramadanin.

Megjithatë, janë rrethanat se si ndodhi një gjë e tillë ato që propozimin e bëjnë unik e të papërsëritshëm për faktin se ai ngjau në një moment aspak të lehtë e kur Monika nuk e priste.

Detajet përfshirë edhe rrëfimin mbi sëmundjen e babait, Azis Salihut, shtatzëninë e rikthimin në skenë ua sjell materiali i mëposhtëm. 

Artikuj të ngjashëm