Për këtë foto Kim dhe Kanye paditen në gjyq

By

Ndodh që të famshmit të bëjnë paraqitje publike dhe rreth kanë dhjetëra fotografë që shkrepin fotografinë e tyre – dhe më vonë të gjejnë online ndonjë pozë ku e pëlqejnë dhe më pas të njëjtën ta publikojnë.

Në këtë rast fotografi që ka shkrepur foton mund të ndodh të paditë të famshmin për shkak të shkeljes së të drejtave të autorit.

E diçka e tillë i ndodhi edhe ciftit të famshëm Kanye dhe Kim.

Kim Kardashian dhe Kanye West kanë dashuri për njëri tjetrin – siç kanë deklaruar në postimet në mediat sociale si kjo – por tani ajo kjo ju ka sjellur edhe një padi gjithashtu.

Ky moment i ëmbël mes Kanye dhe Kim përfundoi në Instagramin e Kim – përsëri në tetor 2018 – dhe ndërsa më shumë se 2.2 milion njerëz u pëlqyen, një fotograf profesionist e urren atë deri në pikën që po e hedh në gjyq Kim-in.

Saeed Bolden thotë se ai është djali që shkrepi imazhin e ëmëbl, dhe për këtë arsye ai e zotëron atë. Sipas padisë, marrë nga TMZ, Bolden thotë se ai kurrë nuk i dha leje KKË për ta përdorur atë, dhe as ajo nuk e pagoi atë për ta përdorur atë … kështu që ai dëshiron diçka të vogël në shkëmbim për problemet e tij.

Padyshim, është një foto e rrallë … Paraqet një Kanye duke buzëqeshur!. Fotografia u shkrep në festën e publikimit të albumit të Nas, të cilin e prodhoi Kanye.

Sa vlen kjo fotografi? Bolden nuk e përcakton çmimin – ai po padit për çdo fitim që Kim e ka bërë me këtë post, plus dëmet ndëshkuese.

Çuditërisht, ai po padit edhe linjën e Kimit, Skims Body. sepse ai pretendon se ndan llogarinë IG të Kim … edhe pse llogaria solo e Skims nuk e postoi kurrë foton.

Burimi: TMZ

Artikuj të ngjashëm