Për çka po e paralajmëron Stresi, Xhulin? (VIDEO)

By

Konkurrenti i Big Brother VIP Kosova, Stresi në një bisedë që kishte me banoren tjetër, Xhulin kanë folur rreth lojës së tyre brenda shtëpisë si dhe finales së madhe.

Përderisa Stresi e informonte Xhulin rreth numrit të finalistëve, ai po ashtu e ka sugjeruar atë që të distancohen nga banorët e tjerë me qëllim të “rimarrjes së situatës”.

“Krejt kundër kemi me i pas, do të mundohen me na qitë prej taktit, mbaje men që do të vije dita që kemi me gatu vetëm për njëri tjetrin. Për me e marrë situatën siç duhet, atëherë duhet me u largu prej të gjithëve”, i ka thënë Stresi, Xhulit pos tjerash.

Për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Artikuj të ngjashëm