Për çka debatuan dy çiftet e shtëpisë? (VIDEO)

By

Dy palë lojtarët që numërohen si një i vetëm, Adri dhe Iliriana e Mirdoni e Ardi kanë pasur një debat të ashpër sonte në Big Brother VIP Kosova.

Tema e debatit ishte nata e festës së “Vitit të Ri”, derisa të dy palët kanë thumbuar njëra-tjetrën mbi performancën po atë natë.

Duke qenë se të dy palët merren me muzikë jashtë shtëpisë, thumbat e nxehtë nuk munguan.

Kuptoni më shumë detaje se çfarë debatuan ata, duke ndjekur videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm