Pas kurorëzimit të dashurisë, ky është lajmi i ri nga Gold AG

By

Më 5 mars të këtij muaji, Gold Ag bëri publike kurorëzimin e tij por pa dhënë shumë detaje.

Po ashtu gjatë ditës së sotme ai dha edhe një lajm të mirë dhe sa shumë po i ndihmon atij vetë izolimi.

Ai thotë se tani ka kohë të përfundojë librin që ka nisur të shkruajë.

Në fakt, lajmin se ai po shkruan një libër e ka bërë të ditur gjatë një intervistë në Prive.

 

 

Artikuj të ngjashëm