ÇKA DO BËJË DHURATA NË PRILL?!

By

Dhurata Dora apo këngëtarja që është shëndrruar në fabrikë të hiteve duket se
nuk e ka ndërmend të pauzoj. Ajo është duke punuar në këngën dhe klipin e ri që
do të finalizohet gjatë muajit tjetër. Normalisht nën ombrellën e Max Production.
Kënga nuk do të jetë ndryshe nga ç’jemi mësuar të dëgjojmë deri tani nga
Dhurata. Stili Dance, i ndërthurur me Regge do të na shoqëroj përsëri nga
bukuroshja.

Artikuj të ngjashëm