Parfumin e preferuar të Hailey Bieber e gjeni në “Maison de Parfum”

By

Padyshim që shtëpia e njohur e parfumeve unike dhe të pazëvendësueshme Maison de Parfum, mban parfumat me aromat më të veçanta ndonjëherë.

E këtyre aromave unike dhe të veçanta të parfumeve nuk mund t’i iknin pa i përdorur as emra të njohur botëror.

Së fundmi, Hailey Bieber në një intervistë të saj, zbuloi parfumin e preferuar të cilin mund ta keni edhe ju shumë lehtë.

Bëhet fjalë për Fleur Narcotique Eau de Parfum të cilin mund ta gjeni në shtëpinë e parfumeve – Maison de Parfum në Albi Mall. /Prive.al

https://www.instagram.com/p/CthG58ToQr6/?fbclid=IwAR0BACsKKA5tY_Yp9fahnOYbDSWv4B2I-6y47cIykPw_ZGKBCe49LU_IRGw

 

Artikuj të ngjashëm