Nuset më frymëzuese të vërteta (dhe të trilluara) të të gjitha kohërave

By

Të gjithave na ka ëndja të shikojmë nuset, ajo të trilluara nëpër filmat tonë të preferuar romantik dhe nuset në jetën e vërtetë.

Dhe gati se çdo herë ndalemi duke paramenduar veten tonë në fustanin e bardhë, dhe cili detaj do na bënte më të veçantën prej të gjitha nuseve.

Harper’s Bazaar, çdo nuse ka një frymëzim nga jeta dhe historitë e dashurisë së grave të pabesueshme në muzikë, film dhe modë.

Cosmopolitan ka mbledhur, shembujt më mahnitës të grave, si reale ashtu edhe imagjinare, të kaluara dhe të tanishmet, për të frymëzuar stilin tuaj të nusërisë:

Zoe Kravitz

Celebrity Sightings In Paris - June 28, 2019

JLo (nuse në filmin “Monster in Law”)
image
Bianca Jagger
image
Keira Knightley 
image
Diana Ross
image
Solange (motra e Beyonce)
image
Jane Seymour
image
Elizabeth Taylor
image

 

 

 

Artikuj të ngjashëm