Nuk do ta besoni se në fakt këta të famshëm janë moshatarë!

By

Ne priremi të harrojmë se të famshmit, pavarësisht aurës që i rrethon, janë thjesht njerëz të rregullt si ne.

Dhe ashtu si kushdo tjetër, ata gjithashtu ndryshojnë me kalimin e kohës. Sigurisht, kjo nuk do të thotë që të gjithë ata e kanë përqafuar plakjen në të njëjtën mënyrë dhe e kemi fjalën si për fizikisht, ashtu edhe mendërisht.

Për këtë arsye, ne bëmë disa hulumtime në internet dhe u përplasëm me disa fotografi që dëshmuan se si mosha ndikon ndryshe tek të famshmit dhe jemi të sigurt që do të habiteni.

Klan Kosova ka përzgjedhur fotografi të personazheve të famshëm që janë në të njëjtën moshë dhe i vendosëm krah për krah që ju të krahasoni se si mosha ndikon tek të gjithë në mënyra të ndryshme.

Do të habiteni kur të mësoni moshën e disa prej këtyre personave të famshëm (Paul Rudd tashmë është 51 vjeç!).

Por, le të jemi të qartë për diçka: të gjithë duken të mahnitshëm!

1. Angelina Jolie dhe Tara Reid — 47 vjeç

17 Pairs of Celebrities Who Are the Same Age, but You Won’t Believe It

2. Kate Upton dhe Daisy Ridley — 30 vjeç

17 Pairs of Celebrities Who Are the Same Age, but You Won’t Believe It

3. Keanu Reeves dhe Nicolas Cage — 58 vjeç

17 Pairs of Celebrities Who Are the Same Age, but You Won’t Believe It

4. Tom Cruise dhe Bob Odenkirk — 60 vjeç

17 Pairs of Celebrities Who Are the Same Age, but You Won’t Believe It

5. Paul Rudd dhe Marilyn Manson — 53 vjeç

17 Pairs of Celebrities Who Are the Same Age, but You Won’t Believe It

6. Selena Gómez dhe Cardi B — 28 vjeç

17 Pairs of Celebrities Who Are the Same Age, but You Won’t Believe It

7. Lindsay Lohan dhe Emilia Clarke — 36 vjeç

17 Pairs of Celebrities Who Are the Same Age, but You Won’t Believe It

8. Josh Peck dhe Scott Eastwood — 36 vjeç

17 Pairs of Celebrities Who Are the Same Age, but You Won’t Believe It

9. Caitlyn Jenner dhe Meryl Streep — 73 vjeç

17 Pairs of Celebrities Who Are the Same Age, but You Won’t Believe It

10. Zendaya dhe Bella Hadid — 26 vjeç

17 Pairs of Celebrities Who Are the Same Age, but You Won’t Believe It

11. Rebel Wilson dhe Michelle Williams — 42 vjeç

17 Pairs of Celebrities Who Are the Same Age, but You Won’t Believe It

12. Adele dhe Emma Stone — 34 vjeç

17 Pairs of Celebrities Who Are the Same Age, but You Won’t Believe It

13. Charlie Sheen dhe Robert Downey Jr. — 57 vjeç

17 Pairs of Celebrities Who Are the Same Age, but You Won’t Believe It

14. Brie Larson dhe Lily Collins — 33 vjeç

17 Pairs of Celebrities Who Are the Same Age, but You Won’t Believe It

15. Julia Roberts dhe Pamela Anderson — 55 vjeç

17 Pairs of Celebrities Who Are the Same Age, but You Won’t Believe It

16. Fergie dhe Eva Longoria — 47 vjeç

17 Pairs of Celebrities Who Are the Same Age, but You Won’t Believe It

17. Eddie Murphy dhe Forest Whitaker — 61 vjeç

17 Pairs of Celebrities Who Are the Same Age, but You Won’t Believe It

Artikuj të ngjashëm