“Norën apo Nitën – cilën e do më shumë?”, përgjigjet Era Istrefi

By

Shtatë vite më parë, këngëtarja Era Istrefi ishte protagoniste në rubrikën ikonë të Prive-s, “60 sekonda”.

Përgjatë intervistës me kohë të limituar, Era u përgjigj në një sërë pyetjesh.

Kë nga motrat e saj, Norës dhe Nitës e do ajo më shumë? Kush është personi që urren? Brenda natës sa orgazma përjeton?

Përgjigjet e këtyre pyetjeve dhe më shumë, i mësoni përmes videos në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm