Nora Muja, Missi që lë pa fjalë me shkollimin që po e përfundon

By

Në përgjithësi ekziston një perceptim se është e vështirë të shkojnë bashkë dy komponentë – bukuria dhe mençuria.

Megjithatë, ka ikona të bukurisë që sfidojnë një stereotip të tillë.

Në këtë grup hyn lirisht edhe Nora Muja, Miss Grand Kosova që do ta përfaqësojë Kosovën në Vietnam në tre mujorin e fundit të këtij viti.

Si e ftuar në emisionin NIN të Klan Kosova, ajo foli edhe për ngritjet e saj akademike.

Bukuroshja zbuloi që studion juridikun në drejtimin penal ndërkombëtar që e detyron atë që analizojë ligje në tre gjuhë, anglisht, gjermanisht dhe në gjuhën frënge në shkollimin që zgjatë plot shtatë vite.

Detajet në videon e mëposhtme. 

Artikuj të ngjashëm