Noizy në bashkëpunim me Mohombin?!

By

Noizy në bashkëpunim me Mohombin?!

Mohombi një ndër artistët më të dashur të tregut internacional. I njohur në trojet shqiptare me hitet ‘I Need Your Love’ apo ‘Baddest Girl in Town’ mund të vij me një surprizë për ne.

Një fotografi e publikuar nga Noizy në instagram ku shihet përkrah këngëtarit shton dyshimet se ai do të sjell një projekt muzikor me artistin e huaj.

“Çfarë mendoni për një bashkëpunim Noizy dhe Mohombi” – është pyetja që ka shtruar i pari i OTR në fotografinë.

Me të njëtin përshkrim e ka ripublikuar edhe Mohombi fotografinë por para kësaj ai ka paraprirë reperin duke dhënë detaje më shumë sa i përket këtij projekti.

Artisti ndëkombëtar ka arritur në Durrës ku  është duke u punuar kënga e përpos tyre do të jetë edhe Congo.

E madje ekipin shqiptar me të cilin po punon Mohombi i konsideron familje./Prive.al

Artikuj të ngjashëm