Një tjetër emër në estradë, jo më single!

By

Në estradën shqiptare, Mohamadi, bashkë me Albanin dhe Dj Benity tash e vite të tëra përbëjnë një ekip të pandashëm.

Në dasma, evente të maturantëve e absolventëve Baboo Darabuka kujdesen që atmosfera në mbrëmje të veçanta të jetë në nivel.

E nuk dihet nëse të njejtin kujdes e kanë pasur së fundmi shokët për Mohamadin kur ai është fejuar.

Në një ceremoni në rrethin e ngushtë, ai ka vënë në një tjetër stad dashurinë me prishtinasen Nora Mushica. Shumë urime për çiftin! /Prive.al/

 

Artikuj të ngjashëm