Një duet mes Norës dhe Robertit ?!

By

Në videoklipet e gruas së tij Norës, ka qenë prezent por së shpejti, Roberti do shfaqet në vetëm si figurë në videoklipe.

Nisja e karrierës si këngëtar, ka bërë që Roberti të mendoj edhe një duet me gruan e tij.

I pyetur nga Prive ai nuk e përjashtoi këtë mundësi në të ardhmen teksa deklaroi gjithashtu se tashmë edhe e ka të projektuar në kokë se për çfarë projekti bëhet fjalë.

Një baladë e lehtë që i shkon stilit të Norës shoqëruar me zërin e Robertit është menduar si projekti që dyshja do sjellin së shpejti.

Kënga do jetë definitivisht një sukses më vete dhe për këtë nuk ka as edhe një dilemë të vetme. /PRIVE.AL/

 

Artikuj të ngjashëm