Nisja ditës me këngën e re të Kidës

By

Ashtubsiç u paralajmërua Kida ka lsnuar këngën e re.

Ajo titullohet “Ike” dhe është shoqëruar me videoklip.

Ndiqni të plotë më poshtë.

Artikuj të ngjashëm