Nisin telashet për mjekun që nxori shtatzënë Fjolla Morinën

By

Mjeku i parë që i ka nxjerrë këngëtares Fjolla Morina një raport fals se është shtatzënë, është arratisur në Kosovë.

Analiza e parë është bërë në Kukës, teksa mësohet se mjeku është larguar drejt Kosovës. Ndaj tij rëndon akuza për falsifikim dokumentesh dhe shpërdorim detyre.

Këngëtarja gënjeu për t’i shpëtuar burgut, pasi rezultoi se Fjolla Morina nuk është shtatzënë.

Rezultati ka ardhur pas rikontrollit të dytë që iu bë në maternitetin e Kukësit.

Artikuj të ngjashëm