Nis dasma mbretërore!

By

Të ftuarit në dasmën mbretërore kanë nisur të mblidhen.

Ceremonia martesore e çiftit Princ Harry dhe Meghan Markle do të mbahet në orën 13:00 në ‘Kështjellën Windsor’ në Londër.

Është raportuar që shumë të famshëm do të jenë pjesë e ceremonisë, disa prej të cilëve veç kanë arritur.

Artikuj të ngjashëm