Nicole Kidman do të nderohet me çmim special për arritje në karrierë

By

Organizatorët njoftuan në një deklaratë për shtyp se aktorja e njohur Nicole Kidman, do të marrë Çmimin e Arritjes në Karrierë për performancën e saj në “Being the Ricardos” në festivalin e filmit që do të mbahet në janar të vitit 2022.

Çmimet Ndërkombëtare të Filmit Palm Springs do të zhvillohen më 6 janar në Palm Springs Convention Center në Kaliforni, ndërkaq festivali pritet të zgjasë deri më 17 janar.

Kidman luan Lucille Ball në “Being the Ricardos”, i cili ndjek uljet dhe ngritjet në jetën personale dhe profesionale të Ball (Kidman) dhe burrit të saj, Desi Arnaz (Javier Bardem), gjatë një jave.

“Në televizionin amerikan ka pak yje klasie më të dashur se Lucille Ball. Duke u përballur me sfidën për të luajtur një talent të tillë ikonik, Nicole Kidman jep një performancë të vërtetë të drejtpërdrejtë në kapjen e kohës komike në kamera dhe guximin jashtë kamerës e bëri Lucy një forcë të pandalshme në vitet 1950 dhe 1960”, tha kryetari i festivalit Harold Matzner.

Artikuj të ngjashëm