Ngjyrat me fat të Peshores dhe kuptimet e tyre

By

Peshoret lindin midis 23 shtatorit dhe 22 tetorit. Foshnjat e vërteta të vjeshtës, Peshoret vlerësojnë harmoninë dhe butësinë. Ata përpiqen për ekuilibër dhe paqe në çdo aspekt të jetës së tyre, duke mos pëlqyer çdo gjë që mund të shkaktojë përçarje. Peshorja mund të jetë e pavendosur dhe priren të shmangin konfrontimin. Si një shenjë e ajrit, ata admirohen për inteligjencën dhe fleksibilitetin e tyre në jetën e përditshme.

Sipas psikologjisë së ngjyrave, ngjyrat e ndryshme besohet se ngjallin përgjigje të ndryshme psikologjike dhe fiziologjike. Psikologjia e ngjyrace mund të zbatohet në astrologji, pasi çdo shenjë e zodiakut jep një atmosferë unike ashtu si çdo ngjyrë.

Ka disa ngjyra që përfaqësojnë tiparet kryesore të personalitetit të Peshores, të cilat përfshijnë ekuilibrin, sofistikimin dhe klasin.

Ngjyrat me fat të Peshores

Roza është ngjyra e fuqisë së Peshores, së bashku me blunë dhe kafen.

Rozë

Ngjyra rozë flet për personalitetin e tyre të ngrohtë dhe të sjellshëm. Peshoret konsiderohen si miq të mirë për shkak të natyrës së tyre bashkëpunuese. Roza mund të vishet përmes këmishave, çantëve dhe bizhuterive. Tregoni anën tuaj të këndshme dhe mos kini frikë të visheni me shkëlqim.

Blu

Bluja shpesh përfaqëson paqen dhe qetësinë – vlera më e rëndësishme që Peshoret kanë. Do t’i mbajë të fokusuar në ruajtjen e harmonisë. Kjo ngjyrë gjithashtu përfaqëson inteligjencën dhe kjo i përshtatet Peshores që e do librin. Provoni të vishni këtë ngjyrë ku mund ta shihni lehtësisht. Ndoshta merrni një byzylyk blu ose lyeni thonjtë blu. Do t’ju mbajë të ekuilibruar për t’ju kujtuar grindjet tuaja për paqe, Peshore.

Kafe

Ngjyra kafe simbolizon natyrën që Peshoret e duan aq shumë. Ata shpesh kërkojnë paqen e jashtme së bashku me paqen e brendshme. Kjo ngjyrë mund të përfshihet në pamjen e Peshores përmes pantallonave, pulovrave ose këpucëve. Ngjyra kafe do t’ju qetësojë ndërsa kaloni ditën tuaj.

Ngjyrat për të shmangur Peshorja

Peshorja nuk përputhet me ngjyrën portokalli, vjollce ose të kuqe.

Portokalli

Portokallia përfaqëson guximin dhe besimin që Peshoreve mund t’u mungojë kur bëhet fjalë për të thënë atë që kanë në mendje. Ata janë më të shqetësuar për ruajtjen e paqes dhe shmangien e konfliktit kur është e mundur, duke e bërë të vështirë për ta që të jenë gjithmonë të guximshëm. Për sa i përket Peshores, Elle Woods kishte të drejtë kur tha: “Kushdo që tha se portokallia ishte roza e re, u shqetësua seriozisht”. Hiqni dorë nga kjo ngjyrë e theksuar.

Vjollcë

Ngjyra vjollce tregon ambicie. Edhe pse Peshoret janë shumë të pëlqyer dhe të sukseshëm në karrierën e tyre, ata kurrë nuk do t’i përkushtohen plotësisht një qëllimi. Kjo është për shkak se ata përpiqen për ekuilibër dhe lirinë për të bërë si të duan.

E kuqe

E kuqja shpesh simbolizon zemërimin dhe pasionin, asnjëra prej të cilave nuk është e zakonshme për një Peshore. Shpresa e tyre për një jetë harmonike nuk ndalet përballë zemërimit. Peshoret nuk duan të jenë të rrethuar nga drama apo emocione të mëdha.

Artikuj të ngjashëm