Nëse eliminohet nga gara kjo banore, Shqipja dhe Azemi zotohen se do dalin pas saj

By

Konkurrentët e Big Brother VIP Kosova, duke përfshirë, Albën, Azemin, Shqipen e Adrin, kanë diskutuar mbi eliminimet e mundshme të javës.

Ata madje kanë bërë llogaritë, nëse e eliminuara do të ishte Alba – për çka, Azemi, ka thënë se do të dilte menjëherë pas saj, dhe jo vetëm.

Edhe Shqipja është zotuar të mos e vazhdojë garën pa Albën. Por, për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm