Në shtëpinë e Ermal Fejzullahut për 50 pyetjet e Prive

By

Rubrika e re e Prive e që po pëlqehet goxha ’50 pyetje me…’ këtë javë kishte protagonist Ermal Fejzullahun.

Këngëtari i njohur nga ambientet e shtëpisë së tij iu përgjigj pyetjeve të Maki Bajramit që ngërthenin karrierën, familjen dhe jo vetëm.

Çka do bëhej Ermali nëse nuk do ishte këngëtar?! Çka e ka tërhequr tek Ariana?!

Këto dhe shumë përgjigje të tjera i gjeni në videon e mëposhtme. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm