Në përputhje me fenë islame, Fero bën ndryshimin në pamje

By

Ditë më parë, Feri vizitoi Mekën dhe Medinën për të përmbushur pelegrinazhin e një myslimani.

Ai ka publikuar në llogarinë e tij në Instagram edhe një ndryshim në pamje – ai ka rruar të gjithë kokën duke lënë vec zylyfet.

“Për shkak se flokët e një individi janë me të vërtetë një zbukurim i bukurisë së natyrshme të dikujt, pas përfundimit të të gjitha riteve të pelegrinazhit, besimtarët janë urdhëruar dhe udhëzuar që të shfaqin përulësinë e tyre të plotë dhe absolute ndaj Zotit të tyre duke rruar (ose shkurtuar) flokët e tyre mbi kokat e tyre si mishërim i nderimit dhe përuljes së tyre ndaj Zotit të tyre”, kështu përshkruhet edhe praktika e rruajtjes së kokës pas Umrah.

Shihni më poshtë postimet e tij të plotë në Instagram. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm