Në bashkëbisedim e sipër me të birin – Gjiko dhe Zëri qenkan shumë shokë

By

Ndonëse Zëri, vogëlushi i famshëm i reperit Gjiko dhe moderatores kosovare Elita Rudit, nuk flet asnjë fjalë, kjo s’e pengon babain e tij që të bëjë një bashkëbisedim me të.

Një pasdite e kaluar me Zërin nënkupton bashkëbisedim dhe madje shumë serioz për Gjikon!

‘Pse e ki emrin Zëri?” – e pyet Gjiko, derisa vogëlushi Zëri, lëshon ata zërat e ëmbël prej bebeje…

‘Shpjegoma se çfarë do të thotë Zëri’, vazhdon Gjiko, ndërsa i biri i tij vazhdon t’i përgjigjet zërit të babait. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm