Na e thotë Elgit Doda, vesi më i keq i Klea Hutës qenka ky!

By

Kantautori i famshëm shqiptar Elgit Doda, ka dhënë 25 përgjigjet e tija në 25-së pyetjet e Privesë të shtunën që sapo e lamë pas.

Këngëtari nëpër rrugët e Tiranës, është pyetur nga Vlorijan Halili për shumë gjëra dhe sigurisht në mesin e pyetjeve, s’do shpëtonte dot ndonjë për Klea Hutën, të dashurën e tij.

“Cili është vesi më i keq i Kleas?”, e pyet Halili…

“Vesi më i keq i Kleas. Nervi, nevrike!”, ka treguar Doda, i cili duket i bezdisur që e dashura e tij nevrikoset shpejt!

Artikuj të ngjashëm