Mozzik flet për herë të parë për Loredanën pas ndarjes

By

Reperi Mozzik ka folur indirekt për herë të parë në lidhje me Loredanën pas ndarjes.

I ftuar në ‘Shiko kush luan’, Mozzik u pyet në lidhje me numrin e lidhjeve serioze që i ka pasur dhe nuk përtoi të përgjigjet.

Megjithatë, ai nuk përmendi emrin e saj.

‘Numri i dashurave serioze që kamë pas, e dinë edhe njerëzit ka qenë një, përndryshe nana e vajzës tem’ – duke aluduar në këtë formë në Lorin.

Artikuj të ngjashëm