Moti në Ora 7 vjen më ndryshe me Gresën (VIDEO)

By

Gresa sot e prezantoi motin e Orës 7 në Big Brother Vip Kosova.

Ajo e realizoi sfidën që e pati nga “Vëllai i Madh”, duke treguar motin që ka mbretëruar në shtëpinë më të madhe në vend.

Prezantimi i saj përmbante detaje për atmosferën në lavanderi e deri tek oborri.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Artikuj të ngjashëm