Kjo këngëtare e famshme shqiptare kishte të dashur që në klasë të parë!

By

Të gjithë e mbajmë mend kur ishim fëmijë, nisëm ta simpatizojmë dikë…

Është nga ato dashuriçkat fëmijërore që të ngelen në kujtesë tërë jetën dhe janë tejet simpatike.

View this post on Instagram

Always on the move 🦋

A post shared by Diona Fona (@dionafona) on

Një të tillë kishte edhe këngëtarja Diona Fona, e cila në lojën Haje ose Thuaje në Nd’rrimin e Natës, tregoi se të dashur kishte që në klasë të parë.

E pyetur nga Alaudin Hamiti se kush ishte i dashuri i saj i parë dhe kujt ia dha puthjen e parë, ajo tha se do mund të përgjigjej po qe se i llogaritej i dashuri që në klasë të parë!

Ndiqeni të plotë intervistën në linkun më poshtë:

Artikuj të ngjashëm