MORENA, NËNA E PHOTOSHOP-IT!

By

“Love Love” është projekti i fundit i të vetëquajturës këngëtare, Morena Taraku. Filloi si Miss por as aty nuk është se pati shumë të ardhura dhe iu desh të ndryshoj profesion.

E fillimi i ri erdhi edhe me shumë ndryshime në imazh. Tarakut pak i mbeti nga e vjetra.

Shumë operacione plastike e modifikuan tërësisht Morenën.

Përpos ndërhyrjeve kirurgjikale Taraku shihet shumë edhe në palestër por bazuar në fotografitë e fundit që ka postuar, format trupore që i ka arritur nuk mund të arrihen në kaq pak kohë në fitnes.

Morena pavarësisht që publikon fotografi të rëndësishme, ato i nënshtrohen një sërë efektesh nga photoshopi. Trend ky që ka kapluar edhe shumë emra të tjerë të skenës.

Si ka mundësi që të pasmet e dikujt të jenë katrore?! //Prive.al

morena_taraku_ne_gare_per_misswho-is-morena-taraku-is-star-or-no-star-morena-taraku-celebrity-vote

Artikuj të ngjashëm