Monika thotë se po të bënte këtë do e fitonte lojën në BBVK

By

Ish-banorja Monika thotë se nuk e ka merituar të dalë nga shtëpia në Post Big Brother.

Monika vlerëson se të kishte luajtur me të vërtetë do të kishte fituar.

“Unë nuk e kam merituar të dalë në shtëpia, çdo kush ka dyshimet e veta, gjithkush e çmon veten, dhe e sheh veten te secili njeri jashtë. Ky i ka fansat e veta, kjo të vetit, tash secili e përfaqëson veten dhe flet çka mendon”, u shpreh Monika.

“Mendoj që sivjet lojtar nuk ka pasë. Me pasë dashë më lujt pernime kisha fituar. Qëllimet e mia i kom ditur”.

Artikuj të ngjashëm