Mjaftoi një fotografi dhe interneti s’po pushon së foluri për dy princeshat

By

Mjaftoi një fotografi në mes dy dukeshave britanike dhe interneti s’po pushon së foluri.

Dukeshat Kate Middleton dhe Meghan Markle kanë përshëndetur njëra tjetrën me përqafim në një ngjarje të rëndësishme mbretërore gjatë së hënës.

kate middleton meghan markle hug greet each other commonwealth day 034255156

Me këto imazhe, ato të dyja u kanë dhënë fund thashethemeve se kanë probleme në mes vete.

Për të dyja është folur se kanë një konflikt por nga këto fotografi duket se janë shumë të lumtura ta shohin njëra tjetrën dhe përqafimi, po që i mbyll të gjitha gojët e liga…

kate middleton meghan markle hug greet each other commonwealth day 034255156

Artikuj të ngjashëm