Mirdoni, Ardi dhe Blerando kujtojnë ditët kur janë futur në Big Brother VIP Kosova 2

By

Mirdoni, Ardi dhe Blerando kanë kujtuar ditët kur janë futur në Big Brother VIP Kosova.

Blerando dhe Ardi janë shprehur duke thënë se koha ka kaluar shumë shpejt.

Ndërsa Mirdoni nuk e ka pasur të njëjtin mendim me ta.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm