Merret vendimi, Komuna e Prishtinës i jep “Sunny Hill”-it tokë për 99 vjet

By

Komuna e Prishtinës është pajtuar me kompaninë “Sunny Hill shpk” ku parasheh dhënien e parcelës për afër dy hektarë në shfrytëzim nga kjo kompani për 99 vjet.

Kuvendi komunal i Prishtinës me shumicë votashm ku bëjnë pjesë LDK-ja dhe PDK-ja kanë votuar pro propozim vendimit që kompanisë private “Sunny Hill” t’i jepen në shfrytëzim 17 hektarë tokë në Bërnicë, për organizimin e mbajtjen e festivalit “Sunny Hill”.

Veç kësaj kompanie as komuna e as ndonjë kompani tjetër s’mund të organizojë festival me të tillë karakter, veç koncerteve me jazz e klasik me kapacitet deri në 3000 persona.

Artikuj të ngjashëm