Meghan Markle dhe Princ Harry rrezikojnë të zhvishen nga titujt e tyre mbretërorë

By

Sot në gjëra fatkeqe që i ndodhin Meghan Markle dhe Princit Harry në Britani të Madhe, një këshill në East Sussex është vendosur të debatojë nëse çifti duhet të humbasin titujt e tyre Dukë dhe Dukeshës së Sussex … të paktën kur janë në Brighton and Hove.

Këshilli i Qytetit Brighton and Hove nuk ka në të vërtetë fuqinë për të hequr titujt mbretëror të çiftit; vetëm Mbretëresha, e cila u dha emërimet në ditën e dasmës së tyre, mundet. Por një peticion i filluar nga Charles Ross mori 3,881 nënshkrime, kështu që ai do të paraqitet në mbledhjen e këshillit sot.

Në peticion thuhet:

“Në peticionin e nënshkruar Brighton & Hove Council për të hedhur poshtë përdorimin e titujve “Duka i Sussex” dhe “Dukesha e Sussex” nga individët Henry (“Harry”) Windsor dhe Rachel Meghan Markle si të gabuar moralisht dhe mosrespektimi i qarkut të Lindjes Sussex. Si banorë të Brighton and Hove ne i bëjmë thirrje Këshillit të Brighton dhe Hove që të mos iu referohen këtyre individëve me tituj të tillë për të cilët ne besojmë se janë tërësisht jo demokratikë dhe simbolikë të shtypjes së publikut të gjerë nga elita e pasur. As Këshilli i Brighton nuk do t’i ftojë apo argëtojë këta individë dhe as t’u lejojë atyre mikpritje ose mirësjellje mbi dhe përtej një anëtari të zakonshëm të publikut.”

Image result for harry and meghan

Burimi: Elle.com

 

Artikuj të ngjashëm