Mbahet eventi i Louis Vuitton, Kim kurorëzohet si “e veshura më keq”

By

Shfaqja e parë e modës e Pharrell Williams në Louis Vuitton mund të ketë qenë një hit, por veshja e Kim Kardashian sigurisht që nuk ishte.

Kardashian u shoqërua me aferën e mbushur me yje, duke veshur një sytjena sportive të dixhitalizuara me printe camo dhe me një pallto leshi deri në dysheme.

Megjithatë, dhjetëra përdorues të Twitter-it kritikuan veshjen e plotë “të keqe”, duke e quajtur atë “veshjen e saj më të keqe të të gjitha kohërave”.

Kim Kardashian Louis Vuitton fashion show.

Kim Kardashian Louis Vuitton fashion show.Kim Kardashian.

Artikuj të ngjashëm