Majk është i “martuar”!

By

Majk mund të ketë thyer zemrën e shumë vajzave, mirëpo pranë tij për momentin nuk ka as edhe një vajzë.

Përderisa po pret të bëhet baba, ai është i lirë si zogu dhe nuk ka asnjë vajzë pranë tij. E vetmja e dashur e tij me të cilën doli publikisht dhe po pret një fëmijë, është Majlinda Zeka me të cilën u nda në rrethana të pasqaruara.

Mirëpo Majk i kushtohet vetëm suksesit, me të cilin thotë se është edhe i martuar.

Shpesh flet për famën e tij përmes rrjeteve sociale, duke u krenuar me sukseset që ka arritur në muzikë.

“Kur fillova të flirtoja me suksesin, dështimi u bë ish-i im, tani jam i fejuar me lojën dhe i martuar me suksesin”, ka shkruar ai, me tone mburrjeje për sukseset e tija. /Prive.al

 

 

Artikuj të ngjashëm