Maison De Parfum në Prishtinë me çmime fantastike për Black Friday!

By

Shtëpia e njohur e parfumeve unike dhe të pazëvendësueshme, Maison De Parfum, nga data 23 nëntor do të fillojë me zbritje për Black Friday.

Zbritja është në produkte të caktuara duke filluar nga 20% deri në 30% dhe vlen deri me datë 27 nëntor.

Prandaj, nxitoni për të bërë tuajin njërin nga parfumet me aromë të veçantë dhe të paharruar.

Për ju që nuk jeni të informuara ende, Maison De Parfum gjendet në Prishtinë, në qendrën tregtare Albi Mall.

Çfarë po pret? Nxito sepse ditët ikin shumë shpejtë!!! /Prive.al

Artikuj të ngjashëm