Lori me ‘Fat’ ?!

By

‘Fat’ titullohet kënga më e re nga Loreta Kacka. Ky është një projekt veror dhe me shumë ritëm.

Kënga po punohet nga të njejtit bashkëpunëtorë të këngës ‘I papam’ dhe së shpejti do të i bashkangjitet tregut muzikor.

Në të njejtën kohë ajo po punon edhe në përpunimin e një këngë të cilën poashtu do ta sjellë të vizuelizuar me videoklip.

Fat Lorit në lançimet e reja! /PRIVE.AL/

Artikuj të ngjashëm